HemEndagslinser › 1-Day Acuvue, 90-pk

1-Day Acuvue, 90-pk

768,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med endagslinser från Johnson & Johnson kan du vara säker på att du köper linser som ger dina ögon förutsättningar att må bra. 1-day ACUVUE® tillverkas i ett tunt material som minimerar ansamlingar av proteinbeläggningar vilket gör att risken för infektioner minimeras.

Denna lins kommer sluta att tillverkas och vi rekommenderar istället att du väljer 1-Day ACUVUE® MOIST® 90-pk.

1-Day ACUVUE® är dessutom perfekta för dig med ett aktivt liv. Lättskötta, bara att kasta vid dagens slut gör endagslinserna till det ultimata alternativet.

Med en lätt, hanteringsfärgad, blå nyans är dom dessutom enkla att sätt i och ta ur. Köp dina 1-Day ACUVUE® hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/långsynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Dina 1-Day ACUVUE® 90-pk använder du tills dagen tar slut då du kastar dom och ersätter med ett nytt par nästa morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB