Gå med i våra affiliateprogram och tjäna pengar

Bli affiliate och tjäna pengar tillsammans med LENSIA.

Så här fungerar det

Genom vårt samarbete med affiliates-nätverken Adtraction och Adrecords har du möjlighet att tjäna pengar på din hemsida eller blogg. Genom att annonsera eller skriva om våra produkter får du provision på varje inlänkning som leder till avslutad affär. Adtraction och Adrecords är två oberoende affiliatenätverk som säkerställer att du som bloggare eller hemsidesägare får den ersättning du har rätt till.

Om du driver en hemsida, blogg eller annan kanal där du har många besökare, kan det löna sig om du annonserar för LENSIA. Genom att placera en annonsbanner (eller att i text länka till oss) som i sin tur leder till trafik som gör att någon handlar från oss, erhåller du provision. Vi betalar upp till 10% på hela orderns värde.

De olika stegen

Du ansöker om att få gå med i vårt affiliate-program.
Du lägger upp vår annons på din webbplats eller blogg.
Dina besökare blir intresserade och klickar på annonsen.
Besökaren gör affär och beställer något från LENSIA.
Du får ersättning i form av % på orderns värde.
Utbetalningen sker av Adtraction eller Adrecord beroende på vilket av nätverken du valt att ansluta dig till.
Observera att vi förbehåller oss rätten att godkänna alla som ansöker till vårt affiliate-program eftersom vi är noga med att vårt varumärke inte exponeras i olämpliga sammanhang. Efter att du ansökt kan det dröja upp till 5 arbetsdagar innan du får besked på din ansökan.
Hur du tjänar pengar online.
Se filmen om hur det fungerar (Detta är ett innehåll från Adtraction).
Så enkelt kan det vara att tjäna pengar online. Anslut dig redan idag och börja driva trafik till LENSIA AB så kommer snart de första utbetalningarna att ske. Det är detta som brukar kallas en "win-win-situation".
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB