Om Lensia

Kontoret på LENSIA

Det här är LENSIA

LENSIA är en privatägd handlare som endast säljer tillverkarnas originallinser. Företaget är ett familjeföretag och där vi ser som främsta konkurrensmedel att vara tillgängliga och enkla att ha att göra med för Dig som kund.

Den obrutna viljan att skapa den bästa kundupplevelsen, är något som följt med oss genom våra karriärer. Det är också det som gör LENSIA till det bästa alternativet när ni skall handla linser online.

Ända sedan starten har LENSIA's affärsidé varit att erbjuda originallinser från tillverkarna till låga priser. Det är inte sällan vi kan erbjuda upp till -70% lägre pris gentemot den fysiska optikerbutiken. Men visst är inte priset allt? Oftast är linsköpen ett nödvändigt ont och detta har vi på LENSIA tagit fasta på. Faktum är att vi var en av de första aktörerna att erbjuda Re:Load och Re:Fill, två tjänster som gör livet lite enklare. Med Re:Load får du, genom en prenumeration, bekvämt hem dina linser i brevlådan enligt valt tidsintervall. Re:Fill erbjuder dig som inte vill prenumerera istället möjligheten att med ett par klick enkelt upprepa din senaste beställning.

Vi har hittills levererat linser till 10,000-tals kunder över hela Sverige och att många av dessa är återkommande ser vi som ett otroligt fint betyg. Pröva oss gärna du också. Är du nöjd, berätta det för andra, är du missnöjd, berätta det för oss så får vi chansen att göra något åt det.

Företaget LENSIA, med org.nummer
559205-8159 har sitt säte i Torslanda med följande adress.

Lensia AB
Tallbacksvägen 17
423 61 Torslanda

Ni når oss med frågor och funderingar via vår kundservice eller mail.

Mail till: support@lensia.se
Du får alltid svar inom 24 h (Måndag – Fredag).

Här finns vi

LENSIA AB har ingen fysisk butik och därmed heller ingen besöksadress. Den angivna adressen går till vår postadress.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB