Om Lensia

Kontoret på LENSIA

Det här är LENSIA

LENSIA AB är en privatägd handlare som endast säljer tillverkarnas originallinser. Vi har vår bas i den vackra Falbygden som ligger mellan Vänern & Vättern i Västra Götalands län. Företaget är ett mindre familjeföretag där vi ser som främsta konkurrensmedel att vara tillgängliga och enkla att ha att göra med.

Företaget ägs sedan slutet av 2015 av Thomas Gabrielsson och Tony Larsson. Ingen av oss har någon bakgrund som optiker, men den obrutna viljan att skapa den bästa kundupplevelsen, är något som följt med oss båda genom våra karriärer. Det är också det som gör LENSIA till det bästa alternativet när ni skall handla linser online.

LENSIA AB har dock en betydligt längre historia då företaget startades redan februari 2011 av vår grundare Stefan Tigerström från Växjö. Efter många år av hårt arbete valde Stefan att sälja sitt livsverk och ägna mer tid åt familjen.

Ända sedan starten har LENSIA's affärsidé varit att erbjuda originallinser från tillverkarna till låga priser. Det är inte sällan vi kan erbjuda upp till -70% lägre pris gentemot den fysiska optikerbutiken. Men visst är inte priset allt? Oftast är linsköpen ett nödvändigt ont och detta har vi på LENSIA tagit fasta på. Faktum är att vi var en av de första aktörerna att erbjuda Re:Load och Re:Fill, två tjänster som gör livet lite enklare. Med Re:Load får du, genom en prenumeration, bekvämt hem dina linser i brevlådan enligt valt tidsintervall. Re:Fill erbjuder dig som inte vill prenumerera istället möjligheten att med ett par klick enkelt upprepa din senaste beställning.

Vi har hittills levererat linser till 10,000-tals kunder över hela Sverige och att många av dessa är återkommande ser vi som ett otroligt fint betyg. Pröva oss gärna du också. Är du nöjd, berätta det för andra, är du missnöjd, berätta det för oss så får vi chansen att göra något åt det.

Företaget LENSIA AB, med org.nummer
556977-6957 har sitt säte i Falköping med följande adress.

LENSIA AB
Box 705
521 22 FALKÖPING

Växel: 010-330 99 69 (Tyvärr har vi i nuläget ingen möjlighet till telefonsupport).

Skicka oss ett mail till: support@lensia.se Du får alltid svar inom 48 h (Måndag – Fredag).

Här finns vi

LENSIA AB har ingen fysisk butik och därmed heller ingen besöksadress. Den angivna adressen går till vår postadress.
 
 
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
 
LENSIA AB | Box 705 | 521 22 FALKÖPING
Org.nr: 556977-6957 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2018 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer