HemEndagslinser › 1-Day Acuvue Moist For Astigmatism, 30-pk
Acuvue
1-Day Acuvue Moist For Astigmatism, 30-pk

1-Day Acuvue Moist For Astigmatism, 30-pk

419 kr
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal
Beskrivning
Produktdata
Dokument
Produktinformation
Genom sin banbrytande teknologi, kallad LACREON®, har Johnson & Johnson skapat en lins som du kan använda under de längsta av dagar. Genom att binda ämnen som är rika på fukt behålls dina ögon fräscha längre. Säg adjö till trötta, rödsprängda ögon.

INFINITY™ Edge designen följer ögats konturer på ett naturligt sätt och minskar friktion och rörelse av linsen inne i ögat. Resultatet är en komfort du knappt trodde var möjlig med kontaktlinser.

1-Day ACUVUE® MOIST® för astigmatism ingår i familjen ACUVUE® MOIST® som finns för flera olika synfel men för dig med brytningsfel gör dessa stabila linser att bekymmer med suddig syn är ett minne blott och du kan se skarpt på alla avstånd igen.

Eftersom linserna är så tunna så motverkas också beläggningsbildning på dom, vilket resulterar i en bättre ögonhälsa.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism.

Hur skall jag använda linserna?
Dina 1-Day ACUVUE® MOIST® for Astigmatism 30-pk använder du tills dagen tar slut då du kastar dom och ersätter med ett nytt par nästa morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
 
SMJKPR Sverige AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2018 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer