HemEndagslinser › 1-Day Acuvue TrueEye, 30-pk

1-Day Acuvue TrueEye, 30-pk

372,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med sin EYE-INSPIRED™ Design har Johnson & Johnson skapat linser som baseras på ögats naturliga form och rörelser. Det låter som en självklarhet, men är faktiskt det som gör ACUVUE®-linserna till marknadens mest bekväma.

1-day ACUVUE® TrueEye® använder sig av HYDRACLEAR®1-teknologin vilket ger en känsla av att inte bära några kontaktlinser alls. Fantastisk komfort som kommer av den enormt återfuktande funktionen. Eftersom linserna släpper igenom så mycket syre så är ACUVUE® TrueEye® otroligt bekväma och bibehåller dina ögon vita och fina.

UV-skyddet i dina 1-Day Acuvue® TrueEye® har klass 2, vilket innebär att dom blockerar strålarna från 98.8% av UVB och 85.1% av UVA-ljuset.

Eftersom linserna även är tunna så motverkas också beläggningsbildningar på dom, vilket resulterar i en bättre ögonhälsa med minskad infektionsrisk.

Med en lätt, hanteringsfärgad, blå nyans är dom dessutom enkla att sätt i och ta ur. Köp dina 1-Day ACUVUE® TrueEye® hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/långsynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Dina 1-Day ACUVUE® TrueEye® 30-pk använder du tills dagen tar slut då du kastar dom och ersätter med ett nytt par nästa morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer