HemVeckolinser › Acuvue 2, 6-pk

Acuvue 2, 6-pk

284,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
För dig som inte vill hålla på med dina linser mer än nödvändigt kan denna kontaktlins från Johnson & Johnson, ACUVUE®2 vara ett alternativ. Antingen använder du den som en 2-veckors lins då du tar ut och rengör den varje kväll. Eller också använde du den dygnet runt under en hel vecka och kastar den sedan.

Linserna har även ett UV-skydd vilket blockerar strålarna från 98% av UVB och 88% av UVA-ljuset. Perfekt om du vistas ute mycket med andra ord.

Köp dina ACUVUE®2 hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/långsynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Dina ACUVUE®2 6-pk använder du antingen som 2-veckors lins där du tar ut och rengör dina linser varje kväll. Efter 2 veckor byter du till ett nytt par. Eller så använder du dom dygnet runt och sover med dom, under 1 veckas tid, och sedan kastar du dom och byter till nya Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB