HemVeckolinser › Acuvue Oasys With Hydraclear Plus, 6-pk

Acuvue Oasys With Hydraclear Plus, 6-pk

328,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
ACUVUE® OASYS® är linserna för dig som söker efter linser som ger en stor portion fuktighet i ögonen. Idag spenderar vi mycket tid av våra liv framför TV-apparater och datorskärmar, vilket i vissa fall kan torka ut ögat. Men med ACUVUE® OASYS® från Johnson & Johnson återfuktas dina ögon med hjälp av HYDRACLEAR® PLUS-teknologin. Eftersom linserna även släpper igenom mycket syre så är ACUVUE® OASYS® otroligt bekväma och bibehåller dina ögon vita och fina.

Med sin EYE-INSPIRED™ Design har Johnson & Johnson skapat linser som baseras på ögats naturliga form och rörelser. Det låter som en självklarhet, men är faktiskt det som gör ACUVUE®-linserna till marknadens mest bekväma.

UV-skyddet är också det bästa du kan få i ett par återanvändningsbara kontaktlinser. Dom uppfyller kraven i klass 1, vilket innebär att dom blockerar 99.9% av UVB och 96.1% av UVA-ljuset.

ACUVUE® OASYS® är hanteringsfärgade med en lätt blå nyans för att vara enkla att sätt i och ta ur. Köp dina ACUVUE® OASYS® HYDRACLEAR® PLUS hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Dina ACUVUE® OASYS® 6-pk använder du antingen som 2-veckorslinser, vilket innebär att du plockar ur och rengör dessa varje kväll och efter 2 veckor byter du till ett nytt par. Alternativt bär du dom under 1-veckas tid, dygnet-runt och kastar dom till förmån för ett nytt par. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB