HemMånadslinser › Air Optix Aqua, 6-pk

Air Optix Aqua, 6-pk

414,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Alcon, eller tidigare Ciba Vision, är tillverkaren bakom dessa omåttligt populära linser som klassas som månadslinser. Men genom det unika Aqua Moisture System kan du även använda linserna dygnet runt i upp till 6 dagar. Perfekt för dig som inte har möjligheten att plocka ut och rengöra linserna varje kväll.

De viktigaste faktorerna för att du skall uppleva komforten med linser är ofta dess förmåga att släppa igenom syre och att bibehålla fuktigheten och här är Air Optix Aqua riktigt vassa. Med ett silikonmaterial som släpper igenom 4–5 gånger mer syre än traditionella kontaktlinser så känner du verkligen skillnad. Vill du köpa dina linser till ett av marknadens bästa priser skall du handla av oss på LENSIA.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Air Optix Aqua är tillverkade för att bäras antingen dygnet runt under 6 dygn, även när du sover. Eller som månadslinser där du tar ut och rengör dina linser varje kväll för att efter 1 månad kasta linserna och ersätter med ett nytt par. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Andra namn på samma lins
Hos optikerkedjorna säljs dessa linser under egna varumärken med namnen:

- Hos Specsavers heter den Easyvision Elite Monthly, Easyvision Irisian Sphere eller Easyvision Monthly Irisian
- Hos Synoptik heter den iWear XR Comfort

Det är alltså exakt samma lins men där vi säljer tillverkarens originallins under dess rätta namn.

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer