HemMånadslinser › Air Optix Colors, 2-pk

Air Optix Colors, 2-pk

312,50 SEK
Inkl moms
328,90 SEK 5% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Färg
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Fukt och syre, två parametrar som är otroligt viktiga för hur du upplever komforten med dina linser. Air Optix-serien är fantastisk på dessa egenskaper och släpper igenom upp till 5x så mycket syre som traditionella mjuka linser.

Med nio olika färger att välja emellan så finns det alltid någon som passar tillfället. Med den unika färgtekniken som både tar hand om linsens grundfärg i den yttre ringen och den inre som tillför ett djup i din blick. Med sin unikt släta yta är Air Optix Colors även resistent mot att smuts fastnar på linser, vilket är bra för din hälsa.

Observera att bilderna endast skall ses som en illustration och variationer förekommer beroende din egen ögonfärg. Vänligen notera att vi inte godkänner reklamationer p.g.a. missnöje med färgens överensstämmande.

Prova hur du ser ut
Genom att gå till Air Optix Colors officiella hemsida kan du ladda upp ett foto på dig själv och testa hur linserna kommer att se ut på dig själv. Gå till Air Optix Colors officiella hemsida.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet men finns även i 0-styrka för dig som så önskar.

Hur skall jag använda linserna?
Air Optix Colors i 2-pk är en s.k. månadslins där du använder samma lins under 30 dagar i sträck. Du skall ta ur linserna på kvällen, rengöra, desinficera och förvara enligt föreskrifter, för att sätta i dom nästföljande morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB