HemMånadslinser › Air Optix for Astigmatism, 6-pk

Air Optix for Astigmatism, 6-pk

513,00 SEK
Inkl moms
676,50 SEK 24% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal
Mängdrabatt: 2+ 455,50 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Trötthet i ögonen är väl inget vidare? Känslan av att vilja blinka och blunda hela tiden stör dig. Med Air Optix for Astigmatism så får du bättre förutsättningar än någonsin tidigare att komma tillrätta med dessa besvär.

Alcon/Ciba Vision har tagit fram en serie linser under namnet Air Optix Aqua som alla delar samma materialspecifikation, ett silikonmaterial som ger din ögon ordentligt med syre.

De viktigaste faktorerna för att du skall uppleva komforten med linser är ofta dess förmåga att släppa igenom syre och att bibehålla fuktigheten och här är Air Optix Aqua for Astigmatism riktigt vassa. Med ett silikonmaterial som släpper igenom 4–5 gånger mer syre än traditionella kontaktlinser så känner du verkligen skillnad. Vill du köpa dina Air Optix-linser till ett av marknadens bästa priser skall du handla av oss på LENSIA.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar brytningsfel, s.k. astigmatism.

Hur skall jag använda linserna?
Air Optix Aqua for Astigmatism är tillverkade för att bäras antingen dygnet runt under 6 dygn, även när du sover. Eller som månadslinser där du tar ut och rengör dina linser varje kväll för att efter 1 månad kasta linserna och ersätter med ett nytt par. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Andra namn på samma lins
Hos optikerkedjorna säljs dessa linser under egna varumärken med namnen:

- Hos Specsavers heter den Easyvision Monthly Irisian Toric

Det är alltså exakt samma lins men där vi säljer tillverkarens originallins under dess rätta namn.

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB