HemMånadslinser › Air Optix Night & Day Aqua, 6-pk

Air Optix Night & Day Aqua, 6-pk

702,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med sex gånger så högt syregenomsläpp jämfört med traditionella, mjuka kontaktlinser är Air Optix Night & Day Aqua verkligen linsen för dig som vill glömma bort att du bär dom. Många användare vittnar om den otroliga komforten som dessa dygnet-runt linser ger.

Även om dessa linser verkligen tillhör toppsegmentet inom kategorin så är det viktigt att du får dessa tillpassade och ordinerade av en optiker. Försök aldrig att pröva dig fram genom att beställa linser utan recept. Med detta sagt kan vi fortsätta att tala oss varma om Air Optix Night & Day Aqua.

Med linsens asfäriska design, som ger mjukare kanter, så bidrar även detta till känslan av att du inte har har dom i ögat och man glömmer bort dess existens.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Air Optix Night & Day Aqua är tillverkade för att kunna bäras dygnet runt under 30 dygn, även när du sover. Efter 30 dagar kastar du dina linser och öppnar glatt en ny förpackning. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Andra namn på samma lins
Hos optikerkedjorna säljs dessa linser under egna varumärken med namnen:

- Hos Specsavers heter den Easyvision All Day All Night eller Easyvision Monthly Aquaeyes

Det är alltså exakt samma lins men där vi säljer tillverkarens originallins under dess rätta namn.

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB