HemMånadslinser › Air Optix Plus Hydraglyde, 6-pk

Air Optix Plus Hydraglyde, 6-pk

389,50 SEK
Inkl moms
412,50 SEK 6% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med upp till 5x mer syregenomsläpp än andra hydrogellinser är Air Optix Plus Hydraglyde perfekt anpassade för dig som vill bära dina linser dygnet runt. Med den nyutvecklade Matrixteknologin bevaras fuktigheten i linsen och ögat på ett sätt som aldrig tidigare.

Med SmartShield-teknologin så skyddas linserna från smuts och avlagringar vilket gör att du kan njuta att ett bekymmersfritt linsbärande längre än med några andra kontaktlinser.

Eftersom Air Optix Plus Hydraglyde är en förbättrad version av dess föregångare Air Optix Aqua, kan du tryggt använda denna lins utan nytt linsrecept.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet.

Hur skall jag använda linserna?
Air Optix Plus Hydraglyde kan du använda dygnet runt, även när du sover, i upp till 6 dagar. Eller som månadslinser där du tar ut och rengör linserna efter varje dags användning för att sätta in dom på nytt morgonen efter. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB