HemMånadslinser › Avaira Vitality, 6-pk

Avaira Vitality, 6-pk

259,00 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med Aquaform-teknologin och silikonhydrogel-material, som ser till att dina ögon får mycket syre, har CooperVision skapat en lins som ger utomordentlig komfort under hela din dag. Har du tidigare använt Avaira-linser kan du tryggt byta till Avaira Vitality utan nytt recept från optikern. Med en asfärsik yta i de främre delarna av linsen ger Avaira Vitality en något förbättrad syn i svagare ljus. Dessutom kan man i vissa fall uppleva att linserna reducerar svag astigmatism. Hela Avaira-familjen har dessutom ett UV-skydd. Tänk dock på att UV-skydd i linser inte kan ersätta UV-absorberande ögonskydd såsom glasögon eller solglasögon eftersom de inte täcker hela ögat.

Korrigerar
När- och långsynhet. Rådfråga alltid din optiker.

Hur skall jag använda linserna?
Avaira Vitality kan bäras upp till 1 månad i sträck. För bästa komfort skall linserna tas ut på kvällen när du ska sova, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten. Efter 1 månad ersätter du dessa med ett nytt par.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Andra namn på samma lins
Hos optikerkedjorna säljs dessa linser under egna varumärken med namnen:

- Hos Synsam heter den Eye Q All Day
- Hos Specsavers heter den Easyvision® Uvicia

Det är alltså exakt samma lins men där vi säljer tillverkarens originallins under dess rätta namn.

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB