HemMånadslinser › Biofinity Multifocal D, 6-pk

Biofinity Multifocal D, 6-pk

556,90 SEK
Inkl moms
Pwr
X-styrka
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Räcker inte armarna till? Kommer ålderssynheten krypande? Balanced Progressive Technology, som CooperVision har valt att kalla lösningen i Biofinity Multifocal, ger en helt ny grad av synskärpa. Designen, som är ganska avancerad, innehåller flera korrigerande områden för synskärpan i båda linserna. Detta möjliggör perfekt syn, inte bara på nära, men även lite längre håll.

Genom det unika materialet - Aquaform, tillförs syre till ögat och bibehåller synen skarp samtidigt som dina ögon mår bättre. Dina ögon förblir fuktiga utan extra ögondroppar.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar Presbyopi, s.k. ålderssynhet (inträffar vanligtvis i 40-årsåldern, då ögat uppvisar en progressivt försämrad förmåga att fokusera på föremål på nära håll och på liten text, särskilt under dåliga ljusförhållanden.) Rådfråga alltid din optiker.

Hur skall jag använda linserna?
Biofinity Multifocal är tillverkade för att bäras dygnet runt, även när du sover. Efter 1 månads användning kastar du linserna och ersätter med sedan med ett nytt linspar.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Andra namn på samma lins
Hos optikerkedjorna säljs dessa linser under egna varumärken med namnen:

- Hos Specsavers heter den Easyvision Monthly Opteyes Multifocal
- Hos Synoptik heter den iWear XR M Supreme

Det är alltså exakt samma lins men där vi säljer tillverkarens originallins under dess rätta namn.

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB