HemEndagslinser › Biotrue ONEday for Astigmatism, 30-pk

Biotrue ONEday for Astigmatism, 30-pk

384,00 SEK
Inkl moms
404,00 SEK 5% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal
Mängdrabatt: 2+ 363,60 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Toriska endagslinser för dig med astigmatism

Biotrue®ONEday For Astigmatism är utformade för att ge kontinuerlig skarp, klar syn hela dagen med utmärkt stabilitet och komfort.

I framtagandet av kontaktlinsen har Bausch + Lombs forskare tittat på blinkningsprocessen hos ett stort antal användare, och utifrån dessa mönster tagit fram en så kallad periballast design. Det innebär att den har en tunn avsmalnad kant för begränsad interaktion med ögonlocket och är anpassad till ett naturligt blinkmönster. Detta gör att linsen ligger rätt och stabilt i ögat och det inte uppstår rubbningar/suddigheter vid hastiga rörelser.

Biotrue ONEday har inspirerats av ögats biologi och innehåller 78 % vatten, precis som hornhinnan². Tack vare det unika HyperGel-materialet behåller Biotrue ONEday 98 % av linsens fuktighet i upp till 16 timmar³ – för en skarp och behaglig synupplevelse hela dagen.

Biotrue ONEday har High Definition Optics som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning, speciellt i miljöer med sämre ljusförhållanden så som vid bilkörning i mörker¹.
Endagslinserna är utrustade med UV-skydd som hjälper till att skydda mot överföring av skadlig UV-strålning till hornhinnan och in i ögat*.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism.

Hur skall jag använda linserna?
Dina Biotrue®ONEday For Astigmatism 30-pk använder du tills dagen tar slut då du kastar dom och ersätter med ett nytt par nästa morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer