HemEndagslinser › Biotrue ONEday for Presbyopia, 30-pk

Biotrue ONEday for Presbyopia, 30-pk

359,00 SEK
Inkl moms
383,90 SEK 6% rabatt
Pwr
Bc
Dia
X-styrka
Antal
Mängdrabatt: 2+ 356,26 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Biotrue™ ONEday for PRESBYOPI är linserna för dig som börjar lida av ålderssynthet. Funktionen i linserna tillåter dig att se bra på alla avstånd – Nära, mellan eller långt avstånd. Dessutom med god komfort eftersom linsen har en fuktighet som ligger väldigt nära ögats naturliga nivåer.

Biotrue™ ONEday for PRESBYOPI har även ett UV-skydd, vilket gör att du tryggt och säkert kan vistas utomhus med minskad risk för att solens strålar skall skada ditt öga.

Köp dina Biotrue™ ONEday for PRESBYOPI hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar ålderssynthet, s.k. presbyopi.

Hur skall jag använda linserna?
Biotrue™ ONEday for PRESBYOPI 30-pk använder du tills dagen tar slut då du kastar dom och ersätter med ett nytt par nästa morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer