New Nordic
Blue Berry 120t

Blue Berry 120t

439,00 SEK
Inkl moms

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
FÖR SYNEN - Den svenska originaltabletten Blue Berry™ innehåller blåbär, tagetes - standardiserad till att innehålla 10 mg lutein, ögontröst och vindruvskärna. Lutein är en karotenoid som finns naturligt i ögats gula fläck (makula), delen som ansvarar för den centrala synen.

Innehåll i Blue Berry 120t
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat), blåbärsextrakt (Vaccinium myrtilus L.), ögontröstextrakt (Euphrasia officinalis L.), vatten, tagetesextrakt (Tagetes erecta L), kosistensmedel (karboximetylcellulosa), vindruvskärnaextrakt (Vitis vinifera L.), ytbehandlingsmedel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Näringsdeklaration
Per dagsdos (2 tabletter)
- Blåbärsextakt (Vaccinium myrtillus L. 400 mg
- Ögontröstextrakt (Euphrasia officinakis L.) 200 mg
- Tagetesextrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg
- Vindruvskärnaextrakt (Vitis vinifera L.) 40 mg

Ursprungsland
Sverige

Varningstext
Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2020 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer