HemÖgondroppar › Clear Eyes Contacts Refresh & Clean, 15 ml
Clear Eyes
Clear Eyes Contacts Refresh & Clean, 15 ml

Clear Eyes Contacts Refresh & Clean, 15 ml

119,20 SEK
Ex moms

Varan har tyvärr utgått från vårt sortiment.
Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta en bra ersättningsprodukt.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Clear Eyes Contacts Refresh & Clean är fuktande droppar som rengör, smörjer och återfuktar alla slags kontaktlinser, utan att du behöver ta ut dem.

Cleareyes Contacts är mer än bara fuktande droppar eftersom de återfuktar och rengör alla slags kontaktlinser medan de används.

Tack vare dropparnas speciella sammansättning och rengörande effekt, rekommenderas de särskilt till användare som bär sina linser under längre perioder eller som har problem med uppbyggnad av avlagringar.

Innehåller följande:
- Poloxamer
- EDTA
- Povidone
- Polyhexanide 0,0001% i en buffrad, isoton och steril vätska.

Hur skall jag använda dessa ögondroppar?
Clear Eyes Contacts Refresh & Clean använder du vid de tillfällen då du tycker att dina ögon skaver, svider eller känns trötta.

Rådfråga din optiker
Rådfråga och följ alltid din optikers ordination om vilken linsvätska och ögondroppar du skall använda till just dina linser och ögon.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2020 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer