HemEndagslinser › DAILIES Total 1 Multifocal, 30-pk

DAILIES Total 1 Multifocal, 30-pk

526,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
X-styrka
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
DAILIES Total 1 Multifocal är en ny generations endagslinser från Alcon som verkligen tar ditt linsanvändande till nya nivåer. Dom är speciellt framtagna för dig med ålderssynthet eller presbyopi som det också kallas. Gör som flera tusen andra, nöjda kunder, och prova dessa fantastiska linser du också.

Med över 80% vattenhalt i linsens yta och 33% i kärnan har DAILIES Total 1 närmat sig ögats naturliga nivåer och ger ett bekymmersfritt linsbärande. Med en syregenomsläppningsförmåga om 156 Dk/t är dessa linser bland de bästa du kan köpa idag.

Har du ett aktivt liv eller där du sitter framför en datorskärm långa stunder på dagen så är DAILIES Total 1 Multifocal linserna för dig. Köp dom hos oss på LENSIA så får du dom dessutom till ett av marknadens bästa priser.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar ålderssynthet.

Hur skall jag använda linserna?
DAILIES TOTAL 1 Multifocal byter du efter varje dags användande. Kasta de gamla och in med de nya nästa dag. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB