HemÖgondroppar › DROP-it Ögondroppar 20 x 2 ml
DROP-it
DROP-it Ögondroppar 20 x 2  ml

DROP-it Ögondroppar 20 x 2 ml

49,00 SEK
Inkl moms

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Steril, buffrad fysiologisk saltlösning utan konserveringsmedel med samma salthalt som naturligt finns i tårvätskan. För vuxna och barn. CE-märkt medicinteknisk produkt klass IIb. För ögon: Fuktar ögonen vid tillfällig torrhet. Sköljer bort damm, smuts och pollen från ögonen. Svider inte i ögonen. För bruk vid kontaktlinser: Sköljer och fuktar alla typer av kontaktlinser. Återfukta kontaktlinsen innan uttag genom att droppa några droppar saltlösning i ögat.

- Svider inte i ögonen
- Utan konserveringsmedel

Innehåller följande:
- Natriumklorid 0,9%
- Dinatriumfosfatdihydrat
- Kaliumdivätefosfat, vatten, pH: 7,2.

Varningstext
Om lokala ögonläkemedel används, vänta 15 minuter innan saltlösning droppas i ögat. Vid långvarig torrhet/irritation kontakta din optiker eller ögonläkare.

Hur skall jag använda dessa ögondroppar?
DROP-it använder du vid de tillfällen då du tycker att dina ögon skaver, svider eller känns trötta.

Rådfråga din optiker
Rådfråga och följ alltid din optikers ordination om vilken linsvätska och ögondroppar du skall använda till just dina linser och ögon.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2020 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer