HemMånadslinser › Expressions Colors, 1-pk
Expressions Colors, 1-pk thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 2 thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 3 thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 4 thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 5 thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 6 thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 7 thumbnail
Expressions Colors, 1-pk 8 thumbnail

Expressions Colors, 1-pk

119,00 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Färg

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Färgade linser ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt förändra ditt utseende. Med sju (7) olika färger att välja på, ger Expressions™ Colors från CooperVision dig möjlighet att variera ditt utseende beroende på hur du känner dig för dagen. Välj mellan blå, mörkblå, grön, brun, hazelbrun, grå och aqua. Linserna som framställs genom en avancerad färgningsprocess skapar mer realistiska färgskiftningar än någonsin tidigare.

Även om du har perfekt syn och bara vill ändra ditt utseende med linser utan korrigerande styrka så är det viktigt att din optiker får tillpassa dina linser. Bara ett proffs kan se till att du får kontaktlinser som är korrekt tillpassade för dina ögon. Och om du behöver linser som korrigerar närsynthet eller långsynthet kan du även välja blanda alla kontaktlinser i serien Expressions™ Colors.

Observera att bilderna endast skall ses som en illustration och variationer förekommer beroende din egen ögonfärg. Vänligen notera att vi inte godkänner reklamationer p.g.a. missnöje med färgens överensstämmande.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynt/översynthet men finns också med 0-styrka. Rådfråga alltid din optiker.

Hur skall jag använda linserna?
Expressions™ Colors kan bäras upp till 1 månad i sträck. För bästa komfort skall linserna tas ut på kvällen när du ska sova, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten. Efter 1 månad ersätter du dessa med ett nytt par.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Andra namn på samma lins
Hos optikerkedjorna säljs dessa linser under egna varumärken med namnen:

- Hos Specsavers heter den Easyvision Colors
- Hos Synoptik heter den iWear DR Color

Det är alltså exakt samma lins men där vi säljer tillverkarens originallins under dess rätta namn.

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2019 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer