HemMånadslinser › Frequency Xcel Toric XR, 3-pk
Frequency
Frequency Xcel Toric XR, 3-pk

Frequency Xcel Toric XR, 3-pk

658,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
För dig med astigmatism och som behöver bättre skärpa kanske Frequency Xcel Toric XR kan vara ett bra alternativ. Med sin unika design som gör att linsen håller sig på rätt plats i ögat, kan du som astmatiger uppleva en klar förbättring av din syn. Med den patenterade UltraSync® Technologin får du en stabil lins med minimal rotation. Linserna har en ljusblå färg för att du enklare ska kunna sätta in och ta ut dem.

Skillnaden mellan Xcel Toric och Xcel Torix XR är den senares större styrkeomfång.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism. Rådfråga alltid din optiker.

Hur skall jag använda linserna?
Frequency Xcel Toric XR kan bäras upp till 1 månad i sträck. För bästa komfort skall linserna tas ut på kvällen när du ska sova, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten. Efter 1 månad ersätter du dessa med ett nytt par.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2020 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer