HemMånadslinser › FreshLook Colors, 2-pk

FreshLook Colors, 2-pk

328,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Färg

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
FreshLook Colors finnd i 4 olika färger och passar även dig som har mörk ögonfärg. Linserna täcker hela irisbilden och släpper därmed inte igenom din naturliga ögonfärg. FreshLook Colors är av typen månadslinser.

Observera att bilderna endast skall ses som en illustration och variationer förekommer beroende din egen ögonfärg. Vänligen notera att vi inte godkänner reklamationer p.g.a. missnöje med färgens överensstämmande.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet.

Hur skall jag använda linserna?
FreshLook Colors kan användas under en månad i sträck. Linserna skall tas ut på kvällen, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten. Efter 1 månad ersätter du dessa med ett nytt par. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Prova hur du ser ut
Genom att gå till FreshLooks Colors officiella hemsida kan du ladda upp ett foto på dig själv och testa hur linserna kommer att se ut på dig själv. Gå till FreshLook Colors officiella hemsida.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer