HemEndagslinser › FreshLook One-Day Color, 10-pk

FreshLook One-Day Color, 10-pk

143,90 SEK
Inkl moms
163,90 SEK 12% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Färg
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med FreshLook One-Day Color får du en endagslins och kan välja mellan fyra olika, härliga färger. Använder du Focus DAILIES kan du även använda denna lins när du vill förändra ditt utseende. Tänk på att bilderna endast är illustrerande och variationer kan förekomma beroende på ditt ögas naturliga färg. Vi kan tyvärr inte godkänna reklamation p.g.a. att färgen ej upplevs såsom på det sätt du hoppats.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/översynthet men finns även i 0-styrka för dig som så önskar.

Hur skall jag använda linserna?
FreshLook One-Day color i 10-pk används som en dagslins och kastas efter dagens slut. Nästa morgon sätter du in ett nytt, fräscht par. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Prova hur du ser ut
Genom att gå till FreshLooks Colors officiella hemsida kan du ladda upp ett foto på dig själv och testa hur linserna kommer att se ut på dig själv. Gå till FreshLook Colors officiella hemsida.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB