HemBausch + Lomb › Ocuvite Complete, 60-pk

Ocuvite Complete, 60-pk

160,38 SEK
Inkl moms
Antal
✓ Leverans 2-3 dagar

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
- Ett kosttillskott för ögat
- Innehåller näringsämnen som kan bidra till att bibehålla normal syn
- 2 kapslar en gång om dagen tillsammans med måltid
- Ocuvite Complete är ett kosttillskott som inte kan ersätta en varierad kost. Men det är ett bra komplement för den som vill få i sig zink, E-vitamin, C-vitamin, lutein, zeaxantin och DHA/omega-3
- Ocuvite Complete rekommenderade dos är två kapslar en gång om dagen tillsammans med måltid. Den rekommenderade dosen ska inte överskridas
- En förpackning innehåller 60 kapslar

Innehåll i Ocuvite Complete
DHA (Omega-3): Det finns flera olika typer av omega-3. En av dessa kallas DHA. Det är en speciell sorts fett, som har många viktiga funktioner i kroppen. Ögats synceller (tappar och stavar) i näthinnan, och särskilt i gula fläcken, innehåller mycket av just DHA. Det bidrar till att bibehålla normal synförmåga.
Zink: Är en mineral, som hjälper kroppen att omsätta fettsyror. Den bidrar till bibehållen normal synförmåga och skyddar mot oxidvit stress.
C-vitamin: En antioxidant som har många viktiga funktioner i kroppen. Bland annat gör den det lättare för kroppen att ta upp järn. C-vitamin skyddar också mot oxidativ stress.
E-vitamin: En annan viktig antioxidant, som skyddar mot oxidativ stress.
Lutein: Är ett färgämne som finns i till exempel gula och orangea grönsaker och gröna bladgrönsaker. Ögats gula fläck (makula) innehåller mycket lutein.
Zeaxantin: Är en nära släkting till lutein och fungerar på ungefär samma sätt. Även zeaxantin finns det gott om i gula fläcken. Lutein och zeaxantin är de ämnen som ger gula fläcken dess färg.
Ocuvite Complete är ett kosttillskott som inte kan ersätta en varierad kost. Men det är ett bra komplement för den som vill få i sig zink, E-vitamin, C-vitamin, lutein, zeaxantin och DHA/omega-3.
Ocuvite Complete rekommenderade dos är två kapslar en gång om dagen tillsammans med måltid. Den rekommenderade dosen ska inte överskridas.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB