HemÖgondroppar › Oxyal Triple Action, 10 ml

Oxyal Triple Action, 10 ml

179,00 SEK
Inkl moms
188,00 SEK 5% rabatt
Antal
✓ Lagervara
Mängdrabatt: 2+ 169,20 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Stärker tårfilmens alla lager

Oxyal® Triple Action är en smörjande ögondroppe som stärker tårfilmens alla tre lager för att förbättra den mjukgörande effekten på ögats yta vid torra ögon.
Oxyal Triple Action är utformad att stanna kvar på ögats yta för att ge en intensivt smörjande effekt för direkt och långvarig lindning. Det är en ideal produkt för alla som lider av olika symtom på torra ögon så som trötta, stressade, grusiga, brännande och/eller rinnande ögon.
Enkel applicering med hjälp av en ”airless” pump vilket möjliggör att produkten är utan konserveringsmedel och med 6 månaders hållbarhet. 1 droppe per tryck.

- Smörjande ögondroppe
- Stärker tårfilmens alla tre lager
- Fri från Konserveringsmedel
- Kombinera gärna nattetid med Oxyal Care Gel. Ta ut kontaktlinserna innan produkten används, vänta minst 15 minuter innan de sätts tillbaka igen. Kan användas varje dag, så ofta man önskar.

Hur skall jag använda dessa ögondroppar?
Oxyal använder du vid de tillfällen då du tycker att dina ögon skaver, svider eller känns trötta.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Rådfråga och följ alltid din optikers ordination om vilken linsvätska och ögondroppar du skall använda till just dina linser och ögon.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB