HemMånadslinser › Proclear Toric 6-pk

Proclear Toric 6-pk

488,00 SEK
Inkl moms
647,90 SEK 25% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Proclear Toric ingår i Proclear-familjen från CooperVision. Linserna är speciellt anpassade dig med torra och trötta ögon. Med hjälp av PC Teknologin bevarar linsen 96% av fukten och ger dig möjlighet att använda dina kontaktlinser under hela dagen utan att besväras av torra eller trötta ögon.

Naturlig motverkan mot torrhet
Tack vare CooperVisions PC Technology™ blir vattenmolekylerna en del av din Proclear Toric kontaktlins, vilket motverkar torrhet på ett naturligt sätt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism. Rådfråga alltid din optiker.

Hur skall jag använda linserna?
Proclear Toric kan bäras upp till 1 månad i sträck. För bästa komfort skall linserna tas ut på kvällen när du ska sova, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten. Efter 1 månad ersätter du dessa med ett nytt par.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB