HemMånadslinser › PureVision, 6-pk
PureVision
PureVision, 6-pk

PureVision, 6-pk

471,90 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
Antal

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
PureVison® utgår den 1 januari 2018. Se till att byta ut/uppgradera till den modernare PureVison®2 HD, 6-pk.

Med dygnet-runt linser från Bausch + Lomb förbättrar du synskärpan och får en lins som är tillverkad av ett AerGel-material. Detta släpper igenom syre och undviker ansamlingar av s.k. lipidavlagringar som annars kan leda till infektioner i ögat. Linsens rundade kanter gör att den följer ögats rörelser och du slipper rubbningar som kan störa din synskärpa.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/långsynthet

Hur skall jag använda linserna?
PureVision®, 6-pk kan du bära dygnet runt, även när du sover, upp till en (1) månad. Kom ihåg att ändå ha linsvätska hemma för att kunna rengöra dina linser om dom skulle bli obekväma. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer