HemMånadslinser › PureVision Multi-Focal, 6-pk

PureVision Multi-Focal, 6-pk

817,00 SEK
Inkl moms
Pwr
Bc
Dia
X-styrka

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
PureVison® Multi-Focal, 6-pk utgår den 1 januari 2018. Se till att byta ut/uppgradera till den modernare PureVison®2 for PRESBYOPIA, 6-pk.

Med dessa multifokala linser från Bausch + Lomb, kan du njuta av perfekt syn, dygnet-runt, under en hel månad utan att behöva ta ur dina linser. Genom att dom är tillverkade av ett silikonbaserat material som kallas AerGel, så hålls dina ögon fräscha. Det motverkar nämligen avlagringar och beläggningar av protein och lipider.

Linsens rundade kanter hjälper också till att minska friktionen vid varje blinkning och känns därför extra bekväm att bära.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar ålderssynthet, s.k. presbyopi.

Hur skall jag använda linserna?
PureVision® Multi-Focal, 6-pk kan du bära dygnet runt, även när du sover, upp till en (1) månad. Kom ihåg att ändå ha linsvätska hemma för att kunna rengöra dina linser om dom skulle bli obekväma. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB