HemMånadslinser › PureVision2 För Presbyopia, 6-pk

PureVision2 För Presbyopia, 6-pk

725,00 SEK
Inkl moms
777,00 SEK 7% rabatt
Pwr
Bc
Dia
X-styrka
Antal
Mängdrabatt: 2+ 712,50 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Oavsett avstånd och typ av syssla, kan du med trygghet förlita dig på PureVision®2 for PRESBYOPIA från Bausch + Lomb. Med dessa multifokala linser får du utmärkt närseende, bra syn på mellanavstånd och dessutom en schysst syn om du skall ut och köra med bilen.

High Definition™ Optics – säkerställer en skärpa du knappt trodde var möjlig och förbättrar även ditt mörkerseende. Dessa olika teknologier som samverkar ger dig som bärare av PureVision®2 HD ett bekymmersfritt kontaktlinsbärande och ger dig den frihet du förtjänar.

Med sina tunna kanter och ComfortMoist-teknologin får du en sömlös övergång mellan lins och öga. ComfortMoist ser även till att stora mängder syre kan passera linsen och in till ditt öga. Följden blir naturligtvis en lins som är bekvämare att bära.

Köp dina PureVision®2 for PRESBYOPIA hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar ålderssynthet, s.k. Presbyopi

Hur skall jag använda linserna?
PureVision®2 for PRESBYOPIA, 6-pk kan du bära dygnet runt, även när du sover, upp till en (1) månad. Kom ihåg att ändå ha linsvätska hemma för att kunna rengöra dina linser om dom skulle bli obekväma. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB