HemMånadslinser › PureVision2 HD, 6-pk

PureVision2 HD, 6-pk

458,50 SEK
Inkl moms
544,50 SEK 16% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Antal
Mängdrabatt: 2+ 446,49 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
PureVision2 HD är en månads- /dygnet-runt lins från Bausch + Lomb som verkligen ser till att dina ögon får mycket syre. Detta sker genom ComfortMoist-teknologin som även gör isättningen till en fröjd.

Linsens tunna design (faktiskt en av de tunnaste på marknaden idag), ger en minskad känsla av obehag och ger en bekväm känsla av komfort – dagen igenom.

High Definition™ Optics förbättrar ditt mörkerseende och minskar de s.k. halofenomenen vilket gör att din bilkörning kommer att vara enklare och säkrare än någonsin.

Köp dina PureVision2 HD hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism

Hur skall jag använda linserna?
PureVision2 HD, 6-pk kan du bära dygnet runt, även när du sover, i upp till en månad. Kom ihåg att ändå ha linsvätska hemma för att kunna rengöra dina linser om dom skulle bli obekväma. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer