HemMånadslinser › PureVision2 HD For Astigmatism, 6-pk

PureVision2 HD For Astigmatism, 6-pk

619,00 SEK
Inkl moms
658,90 SEK 6% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal
Mängdrabatt: 2+ 606,19 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
PureVision2 HD for ASTIGMATISM är tillverkad och utformad för att ge en skarp och klar syn under hela din dag. Med den unika AutoAlign Design minskas den suddighet som man kan uppleva vid hastiga rörelser och de flesta som använder PureVision2 HD vittnar om en konsekvent syn hela dagen.

Med den tunna designen och ComfortMoist-teknologin får du en lins som följer ditt öga och framför allt, ser till att stora mängder syre kan passera linsen och in till ditt öga. Följden blir naturligtvis en lins som är bekvämare att bära.

High Definition™ Optics – säkerställer en skärpa du knappt trodde var möjlig och förbättrar även ditt mörkerseende. Dessa olika teknologier som samverkar ger dig som bärare av PureVision2 HD ett bekymmersfritt kontaktlinsbärande och ger dig den frihet du förtjänar.

Köp dina PureVision2 HD for ASTIGMATISM hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism

Hur skall jag använda linserna?
PureVision2 HD for ASTIGMATISM, 6-pk kan du bära dygnet runt, även när du sover. Kom ihåg att ändå ha linsvätska hemma för att kunna rengöra dina linser om dom skulle bli obekväma. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB