HemMånadslinser › SofLens 59, 6-pk

SofLens 59, 6-pk

329,00 SEK
Inkl moms
349,00 SEK 6% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Antal
Mängdrabatt: 2+ 325,00 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
SofLens®59 från Bausch + Lomb är en lite äldre månadslins som varit med ett tag. Materialet, Hilafilcon B, motverkar beläggningar på linserna vilket hjälper till att minska risken för ögoninfektioner.

Idag finns det fler moderna linser och vi rekommenderar dig ett besök till din lokala optiker för att kanske uppdatera dig med nyare varianter på kontaktlinser.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet eller översynthet. Rådfråga alltid din optiker.

Hur skall jag använda linserna?
SofLens® 59 är s.k. månadslinser som du skall ta ur på kvällen, rengöras och läggas i linsvätska. När morgonen åter gryr stoppar din in dessa i ögonen igen. Efter en (1) månad kastar du linserna och börjar på ett nytt par. ar dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB