HemMånadslinser › SofLens Toric, 6-pk

SofLens Toric, 6-pk

668,00 SEK
Inkl moms
725,00 SEK 8% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal
Mängdrabatt: 2+ 792,00 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Toriska linser är till för dig med brytningsfel. Dessa brukar också benämnas som linser för astigmatism. Bausch + Lomb har lång erfarenhet av att tillverka dessa typer av linser, och många är de användare som vittnar om dess goda komfort.

I och med att dom är lätt hanteringsfärgade så blir SofLens® Toric for ASTIGMATISM enkla att hantera vid i- och urtagning. Dessutom är dom tillverkade med en unik metod som gör att dom håller sig på plats i ögat på ett stabilt och bra sätt.

Köp dina SofLens® Toric for ASTIGMATISM, 6-pk hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism.

Hur skall jag använda linserna?
SofLens® Toric for ASTIGMATISM, 6-pk använder du tills dagen är slut, då du tar ut dom, rengör och desinficerar med en linsvätska och lägger dom i ett etui. Var noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB