HemMånadslinser › ULTRA For Astigmatism, 6-pk

ULTRA For Astigmatism, 6-pk

705,00 SEK
Inkl moms
966,90 SEK 27% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Cyl
Ax
Antal
Mängdrabatt: 2+ 685,50 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Toriska månadslinser för dig med astigmatism
ULTRA For Astigmatism är noggrant utformad för att ge komfort, stabilitet och klar syn hela dagen.
En astigmatiker har en hornhinna som inte har en sfärisk form, utan i stället är längre åt ena hållet än det andra – ungefär som en rugbyboll. Om linsen rör sig när man blundar eller gnuggar sig i ögonen kan den hamna fel och synen bli suddig. Därför är linsens utformning extra viktigt. ULTRA for Astigmatism har OpticAlign™ design och en mycket tunn kant för att minimera interaktionen med ögonlocken. Det här gör att ULTRA for Astigmatism ligger rätt och stabilt i ögat och ger en klar konsekvent syn hela dagen.
ULTRA är en månadslins bestående av en silikonhydrogel med MoistureSeal®-teknologi, som behåller fukten upp till 16 timmar per dag. Tack vare sin unika konstruktion släpper ULTRA igenom syre på ett mycket bättre sätt än tidigare linser. ULTRA är speciellt framtagen för dig som spenderar mycket tid framför skärmen och vill ha en lins med överlägsen komfort och synkvalitet.

Faktum är att vi använder skärmar upp till 10 timmar varje dag - de har blivit en naturlig, effektiv och underhållande del av vår vardag. När vi blir uppslukade av skärmen, blinkar vi 66% mindre. Det kan göra att dina linser förlorar fukt snabbare. Därför kan de kännas suddiga och obekväma efter en stund framför datorn eller telefonen. ULTRA med MoistureSeal-teknologi är gjord av ett material som återfuktar ögat upp till 16 timmar – perfekt för dig som använder mycket mobil, dator eller läsplatta. Tack vare sitt material och teknologi ger ULTRA en överlägsen komfort och synkvalitet.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar astigmatism.

Hur skall jag använda linserna?
ULTRA For Astigmatism, 6-pk använder du tills dagen är slut, då du tar ut dom, rengör och desinficerar med en linsvätska och lägger dom i ett etui. Var noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB