HemEndagslinser › SofLens Daily Disposable, 30-pk

SofLens Daily Disposable, 30-pk

225,00 SEK
Inkl moms
238,00 SEK 5% rabatt
Pwr
Bc
Dia
Antal
Mängdrabatt: 2+ 218,96 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Med High Definition™ Optics-teknologin, som gör att du får skarp och klar syn även i svag belysning, startar en relation mellan dig och dina linser. För visst är du väl värd det bästa? Genom att jämna ut hornhinnan motverkas s.k. sfärsik abberation och du kan njuta av knivskarp synskärpa.

SofLens® Daily Disposable är endagslinser som gör ditt linsbärande enkelt, praktiskt och mycket hygieniskt. Använd dina linser till dagens slut och kasta dom sedan för att ta ett nytt fräscht par nästa dag.

Med ComfortMoist™ har Bausch + Lomb lyckats skapa linser, så tunna, att du knappt märker att du har dom i ögonen. Dessutom tillåts dina ögon att andas och återfuktas, vilket är två viktiga egenskaper för att dina ögon inte skall kännas trötta och slitna efter en dag.

Köp dina SofLens® Daily Disposable 30-pk hos oss på LENSIA för att få hem dina linser snabbt, enkelt och billigt.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar närsynthet/långsynthet.

Hur skall jag använda linserna?
SofLens® Daily Disposable, 30-pk använder du tills dagen tar slut då du kastar dom och ersätter med ett nytt par nästa morgon. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB