Ferrosan
Strix Forte 120t

Strix Forte 120t

489,00 SEK
Inkl moms

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
- Bidrar till att bevara normal syn
- Med vitamin A och zink

Strix Forte är en naturlig och säker produkt som kan användas av både vuxna och barn. Strix Forte innehåller en unik formula bestående av ett exklusivt blåbärsextrakt och betakaroten. Strix Forte är välgörande för människor som arbetar vid datorer eller med andra jobb som är ansträngande för ögonen. Fördelar med Strix Forte: Innehåller vitamin A och zink som bidrar till att bibehålla normal synförmåga Innehåller vitamin E och selen som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress Selen bidrar till nervsystemets normala funktion.

Innehåll i Strix Forte 120t
Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), blåbärsextrakt, ringblomsextrakt, majsstärkelse, gelatin, sackaros, förtjockningsmedel (natriumkarboxi- metylcellulosa), di-a-tokoferylacetat, zinkoxid, fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), ytbehandlingsmedel (metylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, natriumaluminiumsilikat), antioxidationsmedel (askorbylpalmitat, alfa-tokoferol, butylhydroxitoluen), surhetreglerande medel (natriumaskorbat), retinylacetat, natriumselenat.

Näringsdeklaration
Per dagsdos (1 tablett)
- Antocyanosider från blåbär ** 31 mg
- Lutein ** 3 mg
- Zink 75% av RDI* 7,5 mg
- E-vitamin 42% av RDI* 5 mg
- Selen 45% av RDI* 25 µg
- A-vitamin 50% av RDI* 400 µg

*Rekommenderat dagligt intag
**RDI ej fastställt.

Ursprungsland
Danmark

Varningstext
Bör inte användas under graviditet och amning utan läkares rekommendation.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 463 97 PRÄSSEBO
Org.nr: 559143-2520 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2020 LENSIA AB
 
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer