HemMånadslinser › ULTRA contact lenses for Presbyopia, 6-pk

ULTRA contact lenses for Presbyopia, 6-pk

871,00 SEK
Inkl moms
917,00 SEK 5% rabatt
Pwr
Bc
Dia
X-styrka
Antal
Mängdrabatt: 2+ 825,30 SEK st

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Produktinformation
Multifokala månadslinser för att se bra på alla avstånd.

Presbyopi kallas även för ålderssynthet och är en av de vanligaste ögonåkommorna som finns. Det innebär att man med tiden ofta ser sämre, framför allt på nära håll. Det kan till exempel vara svårt att tyda sms på mobilen, att titta i menyn på en restaurang eller att läsa en bok.
Månadslinsen ULTRA® contact lenses For Presbyopia hjälper dig att se bra både på nära, mellan och långt avstånd.

ULTRA är en månadslins bestående av en silikonhydrogel med MoistureSeal®-teknologi, som behåller fukten upp till 16 timmar per dag². Tack vare sin unika utformning släpper ULTRA igenom syre på ett mycket bättre sätt än tidigare linser². ULTRA är speciellt framtagen för dig som spenderar mycket tid framför skärmen och vill ha en lins med överlägsen komfort och synkvalitet¹.

Faktum är att vi använder skärmar upp till 10 timmar varje dag¹ - de har blivit en naturlig, effektiv och underhållande del av vår vardag. När vi blir uppslukade av skärmen, blinkar vi 66% mindre. Det kan göra att dina linser förlorar fukt snabbare. Därför kan de kännas suddiga och obekväma efter en stund framför datorn eller telefonen. ULTRA med MoistureSeal-teknologi är gjord av ett material som återfuktar ögat upp till 16 timmar – perfekt för dig som använder mycket mobil, dator eller läsplatta. Tack vare sitt material och teknologi ger ULTRA en överlägsen komfort och synkvalitet¹.

Korrigerar
Denna typ av lins korrigerar ålderssynthet, s.k. presbyopi.

Hur skall jag använda linserna?
ULTRA contact lenses for Presbyopia är s.k. månadslinser som du skall ta ur på kvällen, rengöras och läggas i linsvätska. När morgonen åter gryr stoppar din in dessa i ögonen igen. Efter en (1) månad kastar du linserna och börjar på ett nytt par. ar dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst.

Råd vid rengöring
Läs mer om hur du sköter dina linser. (Öppnas i ny flik)

Rådfråga din optiker
Kontakta din optiker om hur just du skall använda dina linser, och följ alltid din optikers ordination för hantering och användning.
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB